Vestival Vocaal

VESTIVAL VOCAAL 2015 LOGO

Vestival Vocaal is een tweejaarlijks festival voor Gooise koren dat wordt gehouden binnen de sfeervolle historische vestingwallen van Naarden-Vesting. Het Vestival Vocaal is een initiatief van Stichting Amateurkoor en wordt georganiseerd voor én door de samenwerkende Gooise koren. 

Het Vestival Vocaal 2017 heeft plaats op zaterdag 23 en zondag  24 september. Staat de datum al in uw kooragendaMELD JOUW KOOR HIER AAN! Wacht niet te lang met aanmelden, want de Vesting biedt slechts plaats voor maximaal 40 koren. Deelname wordt toegekend op volgorde van binnenkomst!

Zie ook www.vestival.nl

vestival-vocaal-2017-koren-visual

het-gooise-hartDeelname aan het Vestival Vocaal is alleen mogelijk voor koren die gevestigd zijn of repeteren binnen het Gooise hart:

In 2015 namen maar lifst 41 Gooise koren deel, met in totaal zo’n 1.200 koorzangers. Joyce Sylvester, beschermvrouwe van het Vestival Vocaal en burgemeester van Naarden opende op zaterdag 26/9 om 11.00 uur het Vestival Vocaal 2015 officieel in de Grote Kerk. Naast het korenfestival op zaterdag werd de eerste uitbreiding op de zondag geïntroduceerd: GO! Opera, een nieuw initiatief van Stichting Amateurkoor, bracht haar eerste productie FAUST op de vestingwal van Naarden in première.

Op 24 september 2017 voert GO! Opera haar tweede productie Queen Arthur uit tijdens het Vestival Vocaal 2017 in Naarden Vesting.

img_0760-2

Advertenties